Top 10 meest favoriete nummers op een bruiloft

Bruiloften zijn vrolijke gebeurtenissen in ons leven waar we ook een persoonlijke tint in willen leggen. Bruiloften bestaan uit verschillende delen. Het officiële trouwgedeelte waar de trouwambtenaar de leiding heeft en de formele voltrekking van het huwelijk doet. Zelfs trouwambtenaren zijn meegegaan in de tijd en enkelen van hen zingen zelf tijdens de ceremonie. Het zelfde geldt voor de voltrekking in de kerk. Niet ieder trouwt ook in de kerk maar daar maakt een bruidspaar ook vaak een keuze in muziek.

Muziek keuze

Je ziet in de muziek keuze van vooral de feesten dat het gaat over liefde en wat de een voor de ander betekent en doet. Hieronder staat een top 10 van de meest gedraaide of gespeelde muziek bij feesten. Die is natuurlijk sterk onderhevig aan persoonlijke voorkeuren voor muzieksoorten en culturen. Deze top 10 gaat dan ook vooral in de Nederlandse cultuur voorkomen. Andere culturen hebben naast de muziek natuurlijk ook andere, soms veel traditionelere, rituelen.

De bruiloften in het officiële gedeelte waar de ambtenaar van de Burgerlijke Stad namens de wetgever het huwelijk voltrekt word tegenwoordig ook vaak ondersteund met muziek. Soms via een CD maar steeds vaker ook door live muziek. Vaak wat stemmige en statige muziek om de ceremonie ook die glans te geven.

De muziek zoals die hieronder staat is een lijst die gemaakt is door mensen die vaak op bruiloften de muziek verzorgen als DJ of als band. Voor hen is het dus ook zaak om zich te verzekeren dat ze meer dan deze 10 moeten kennen want er zijn zeker 100 nummers die eigenlijk altijd wel gevraagd kunnen worden. Voor een DJ wat makkelijker dan voor een band die live speelt. Het zorgt er voor dat ze een zeer breed scala aan nummers onder de knie moeten hebben.

De top 10 ziet er als volgt uit

  1. Marry me van Bruno Mars

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/9xdyRsGOl6U” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

  1. Dochters van Marco Borsato
  2. You raise me up van Josh Groban
  3. All of me van John Legend
  4. A thousand years van Christina Perri
  5. Wonderwall van Oasis
  6. I’m yours van Jason Mraz
  7. A moment like this van Kelly Clarkson
  8. You’ve got the love van Florence and the Machine
  9. I will always love you van Whitney Houston

Zoals al gemoireerd er zijn er veel meer die vaak gevraagd worden du seen top 10 doet eigenlijk een flink aantal artiesten tekort omdat hun nummers ook vaak worden aangevraagd. Als je op internet even zoekt dan zul je daar veel meer populaire nummers vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *